REGJISTRIMI I FLAMURIT TË GJERMANISË PËR BARKA - nga 995 €

447 Broadway, 2nd Floor Suite #705, Nju Jork, Nju Jork 10013, Shtetet e Bashkuara
Mon-Diell: 08.00 - 18.00
main-banner-germany

REGJISTRIMI I FLAMURIT TË GJERMANISË PËR BARKA - nga 995 €

Background

Regjistroni jahtin tuaj nën flamurin e Gjermanisë

Background

Regjistroni tenderin tuaj nën flamurin e Gjermanisë

Background

Regjistroni jet-skit tuaj nën flamurin e Gjermanisë

Regjistrimi i flamurit të Gjermanisë

Pse duhet ta regjistroj varkën time nën flamurin gjerman?

registration-certificate
Përdorimi Personal ose Privat

Përdorimi Personal ose Privat

Ju mund ta regjistroni varkën tuaj në Gjermani me emrin personal ose të kompanisë

Vlefshmëria

Vlefshmëria

Regjistrimi gjerman është i vlefshëm për 5 vjet.

Nga 995 euro

Nga 995 euro

Regjistrimi i varkave me çmim të ulët për anije, tenderë dhe jet-ski nën flamurin e Gjermanisë.

E vlefshme kudo!

E vlefshme kudo!

It'sshtë një regjistrim i vlefshëm i flamurit të Bashkimit Evropian (BE) dhe është plotësisht i pranueshëm në të gjithë botën

Në dispozicion në 3-5 javë!

Në dispozicion në 3-5 javë!

Ne do ta bëjmë regjistrimin tuaj brenda 3-5 javësh.

Pa kufizime

Pa kufizime

Asnjë kufizim detar ose distanca nuk zbatohet për anijet me flamur Gjermani

Privat, Bareboat & Tregtare

Privat, Bareboat & Tregtare

Ne mund ta regjistrojmë varkën tuaj si përdorim privat, bareboat dhe komercial - është i njëjti çmim

Privat, Bareboat & Tregtare

Pa vrojtim anijesh

Asnjë studim teknik nuk kërkohet nën 24 metra

single-img
RRETH NESH & ÇMIMI

Lërini profesionistët të kujdesen për regjistrimin tuaj.

Lëreni stafin tonë shumëgjuhësh në Gjermani të kujdeset për regjistrimin tuaj të përkohshëm në vetëm 5-7 ditë. Ne kemi ndihmuar qindra njerëz që të regjistrojnë varkën e tyre në Gjermani dhe të kenë kontakte të mira me autoritetet lokale të cilat janë të vendosura afër qoshes.

Çmimi

Çmimet tona janë gjithëpërfshirëse

Regjistrimi i anijeve në Gjermani

995 euro
.
Valid Worldwide
.
Affordable prices
.
No inspection needed (under 24 Meters)
.
Expedited 3-5 week service
.
No annual boat taxes
  RENDOS TANI
Dëshmi

Ne kemi klientë krenarë të besuar.

testimonila
Tim Gotti

Alicante

Bleva një varkë në Spanjë, por vendosa të shmangë koston dhe 3 muaj dokumente duke regjistruar varkën time në Poloni. Vendimi më i mirë ndonjëherë!

testimonila
Brian Newsome

San Remo

Faleminderit, për regjistrimin tuaj të shpejtë! Isha mbërthyer në një marinë në Itali dhe këta djem morën regjistrimin tim të ri në 48 orë.

testimonila
Frederico Guilbert

Nice

Shërbim pa të meta, i bërë për çmimin e deklaruar online, në periudhën kohore, dhe dokumenti i dorëzuar në kohë brenda 2-5 ditëve

testimonila
Brad Foreman

Lisbon

Shumë e rekomanduar. Ishte një komunikim shumë i shpejtë, të gjithë njerëzit me të cilët komunikoj janë të sjellshëm, profesionistë dhe specialistë në fushën e tyre.

Background
Opsionet e pagesës

Ne i pranojmë të gjitha metodat kryesore të pagesës

 • card visa
 • card mastercard
 • card american-express
 • Paypal

Çfarë dokumentesh nevojiten

 • Një autorizim për ne që të kujdesemi për regjistrimin (ne ju ofrojmë këtë)
 • Deklarata e Konformitetit dhe Certifikata CE për jahtin (kopja është në rregull)
 • Certifikata e Ndërtuesit (kopja është në rregull)
 • Kopja e kartës së identitetit të UBO-së (UBO= Pronari përfundimtar i varkës)
 • Kopje e një faturë të shërbimeve nga UBO. Fatura ose letra duhet të tregojë adresën që është e shënuar edhe në kartën tuaj të identitetit.
 • Dokumentet aktuale të regjistrimit të anijes dhe certifikata e anulimit nga certifikata e pararegjistrimit ose mosregjistrimit në lidhje me Jahtin;
 • Pyetësori ynë i formularit KYC (njoh klientin tuaj) (ne ju ofrojmë këtë)
 • Në rast se kompania e BE-së zotëron anijen: dokumentacion korporativ i noterizuar dhe apostilluar i kompanisë së huaj (Certifikata e themelimit, Memorandumi dhe Neni i Shoqatës, Certifikata e Stabilitetit të Mirë)
 • 2 x foto të jahtit: 1 x pamje anësore dhe 1 x pamje nga ana e jahtit (foto të vërteta)
 • Vlera e Jahtit (çmimi i fundit i blerjes i paguar).
 • Formulari ynë i aplikimit me detajet e klientit, detajet e varkës si: prodhuesi, lloji, fuqia, viti i ndërtimit, numri i motorit, gjatësia etj.

Pyetjet më të zakonshme në lidhje me regjistrimin e jahteve në Gjermani

Cilat kombësi mund të aplikojnë për flamurin gjerman?
A mund ta regjistroj varkën time si një qira tregtare ose bareboat?
Sa kohë do të duhet që jahti im të regjistrohet në GJERMANI?
Për sa kohë është i mirë regjistrimi për flamurin gjerman?
Cilat dokumente kërkohen për të regjistruar anijen?
Sa kushton të regjistroni varkën tuaj nën flamurin gjerman?
Sa kushton një licencë radioje gjermane për pika?
A ka ndonjë standard sigurie për anijet që mbajnë flamurin gjerman?
A kërkohen inspektime?
Cilat mënyra pagese pranohen?
A pranoni dokumente në të gjitha gjuhët?
Si mund ta fshij regjistrimin aktual GJERMAN?
A do të ishte e mundur të regjistrohej një varkë që ishte ndërtuar në shtëpi?
A është e mundur të regjistrohet një jaht para se të ndërtohet plotësisht?

Merrni një ofertë pa detyrime për Gjermania Sigurimi i anijeve?

Plotësoni kërkesën tonë për kuotim në internet në 5 minuta

boat-footer-banner